Thursday, February 04, 2010

MySkills2010

Dear Diari,

As u know, selasa lepas nyaris aku demam. Seluruh badan dah sengal-sengal sbb dekat 5 jam kena torture dengan van marhain jabatan. Ni suma sbb nak balik ikut jalan short cut lan kununnya, tp jd long vut la plak.

Dear Diari,

Masa aku g Myskill10 kat ILP Kuala Langat tu, aku tak study langsung pon, kau tau tak diari, aku tembak lebih separuh daripada jawapan tu, dah la aku ambik bidang lain kali ni, kununnya nak try bidang baru. Terkulat-kualt aku tgk soklan dia.. Tp aku teruskan jua.

Dear Diari,

Walaupun namanya pergi Myskills tu kerja rasmi, tp aku rasa kali ni macam g kijer santai jer, dah la tak study, on the way plak tu siap singgah PD melantak, tgk pantai..

Dear Diari,

masa aku tulis post ni, jap lagi result sapa layak ke second phase nak kuar dah, rumors yg aku dgr la, mebbe suma org layak.. tp kalu pikir logik, ade ker pertandingan suma org adalah pemenang. Logik jugak kot.

Dear Diari,

Jumpa lagi, aku banyak kijer lagi..
minggu depan aku cuti balik trg..
adios

5 comments:

Hazwan said...

balik cuti raya cina ke? brape hari?

nmfairus said...

pokyuh balik, jumaat depan, balik 3,4 hari.. Mat balik kg dok?

Hazwan said...

balik... sume balik.. klong, mat, atin...
atin cuti seminggu, tp mat ngan klong cuti sampai hari isnin jah..

nmfairus said...

Nanti pokyuh singgoh kat umah, tdo ke semalam..

Ps : Pok yuh layak ke Peringkat Kedua MySklill 2010..

Salsabila said...

yeay pokyuh balik~ bleh main dgn A&D... hihi